Despre Noi

Inceputul Nostru

Family Road - Sport & Relaxing Family Club a fost infiintata in 2011, avand sediul in Calarasi, strada Grivita nr. 4 (in incinta Magazinului de Mobila LEM's).

inceputul-nostru.jpg
family-road-introducere.jpg

O echipa de oameni pasionati

Inca de la inceput, Family Road a deschis drumul catre o viata sanatoasa oferind servicii de aerobic de inalta calitate si iesind in evidenta prin inovatie si diversitate.

A fost prima sala de aerobic din Calarasi care a adus orele de Kangoo Jumps, Zumba® Fitness, Rebound, Pilates si SFT (Surface Free Training) in atentia calarasenilor.

O Viata Sanatoasa

Promovarea unei vieti active si sanatoase a fost tot timpul o prioritate, acest lucru fiind expus prin diferite evenimente organizate inca de la inceputul activitatii (Fitness Marathon, Usi Deschise, Fun in the Park, Sanatate pentru Toti, Iubeste Sportul! etc.) si prin participarea ca invitati la diverse evenimente din oras si raspandind energie la ocazii precum Ziua copilului, Ziua educatiei etc.

 

De asemenea, instructorii Family Road au colaborat in repetate randuri cu liceele din municipiul Calarasi in vederea sustinerii unui stil de viata sanatos in randul adolescentilor prin realizarea unor clase de educatie fizica energice si distractive.

Misiunea Noastra

Scopul nostru este acela de a contribui la imbunatatirea stilului dumneavoastra de viata prin furnizarea unor informatii si servicii de calitate, prin desfasurarea de clase de aerobic / fitness dinamice si, nu in ultimul rand, prin crearea unui ambient relaxant, energic si sanatos in fiecare zi!

 

Family Road aduce bucurie in viata copiilor dumneavoastra prin activitati sportive pentru copii si prin serviciile oferite de catre FUNIVERSE: organizarea de petreceri tematice si aniversare in cadrul locului de joaca, cluburi si ateliere pentru copii, tabara urbana "Casa de langa casa" s.a.m.d.

Rodica Nache

Rodica Nache

Kangoo Jumps
Teodora Nadrag

Teodora Nadrag

Aerobic combinat - Step, Gym Ball, Pilates, Tae Bo
Ionut Iordache

Ionut Iordache

Zumba® Fitness
George SLS

George SLS

Dans Latino
logo

Pentru grupuri organizate se pot stabili cursuri si in afara orelor de program.