Teodora Nadrag

Teodora Nadrag

Teodora Nadrag

Aerobic combinat - Step, Gym Ball, Pilates, Tae Bonadragteo@gmail.com

Pasionata din copilarie, intotdeauna am cochetat cu sportul. Atletism, handbal, sunt sporturile pe care le-am practicat. Mi-am dorit gimnastica, dar nu a fost sa fie. In 2008 am inceput sa frecventez orele de aerobic, unde am descoperit ca imi place acest gen de miscare. Am fost nelipsita din sala de sport timp de cinci ani.

In 2013, a venit si momentul mult asteptat. Pana in acea zi, era doar in gandul meu: "mi-ar placea foarte mult sa dau din energia si pasiunea mea fata de sport si altor persoane". Si totusi, cineva m-a remarcat, mi-a simtit dorinta si mi-a propus. De aici a inceput drumul, viata de instructor fitness.

Am urmat cursul de instructor aerobic fitness si cu pasi mici am inceput sa sustin clasele. Am inceput cu TaeBo, fiind o ramura pe care eu o ador. In timp, am participat la numeroase workshop-uri. Am urmat si cursurile scolii Move On Pilates Academy unde am obtinut certificarea Pilates Matwork Instructor, am obtinut si certificarea conceptului KhaiBo/ BagBox.

In prezent predau mai multe ramuri ale aerobicului la sala de sport Family Road: KhaiBo, BagBox, StepTone, HIIT, Suspension Training, Pilates, GymBall.

In 2018 am conceput si programul BodyFit cu care am venit in ajutorul persoanelor care vor sa slabeasca, sa se tonifieze si sa devina cea mai buna versiune a lor.

Am venit si in ajutorul persoanelor care vor sa lucreze acasa cu un program pentru incepatori ce contine principii alimentare si un plan de antrenament pentru patru saptamani.

logo

Pentru grupuri organizate se pot stabili cursuri si in afara orelor de program.