Evenimente Organizate

Iubeste Sportul! Editia a VI-a

Family Road in parteneriat cu Primaria Municipiului Calarasi organizeaza evenimentul "Iubeste Sportul!" ajuns acum la a VI a editie. Evenimentul promoveaza miscarea ca metoda de imbunatatire a starii de sanatate si frumusete. Alataura-te instructorilor de aerobic/fitness de la Family Road si invitatului special Bianca MARCAROV!

Bianca MARCAROV, este cunoscuta pentru practicarea atletismului de performanța, medaliata in probele de viteza in cadrul concursurilor naționale si internaționale. Absolventa ANEFS, specializare kinetoterapie,cu master in cadrul aceleiași instituții. Instructor sportiv din 2008, cu specializări realizate in România, Italia si Elveția. Formator al Federatiei Romane Sportul Pentru Toți din 2010 si formator in cadrul companiei Steel Programs din 2012.

Duminica, 24.07.2016, incepand cu orele 16.30 , Echipa FAMILY ROAD te asteapta pe scena din Parcul Dumbrava.
Ziua incepe cu o bataie cu baloane umplute cu apa si continua cu clase de dans si aerobic/fitness: Dans pentru copii, Kangoo Jumps, Khai Bo, Zumba Fitness, Stell Tonic, Miscare Holistica, Concurs Circuit Training. Participantii se pot inscrie la tombola cu premii, iar copiii se pot bucura de inghetata oferita de Patiseria Spice.

logo

Pentru grupuri organizate se pot stabili cursuri si in afara orelor de program.